Asia Pacific Maritime (APM) Singapore 2020 (nog 1 stand beschikbaar)

Singapore

Begindatum: 30.09.2020
Einddatum: 02.10.2020

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Van 30 september – 2 oktober 2020 organiseert NMT een Holland Paviljoen op de beurs Asia Pacific Maritime (APM) in Singapore. De 16e editie van APM zal plaatsvinden in het Marina Bay Sands. De organisatie verwacht dat deze editie van APM meer dan 1500 bedrijven zullen deelnemen uit 60 verschillende landen, die 15.000 bezoekers zullen ontvangen.

APM

Naast de gebruikelijke topics (Shipbuilding & Marine, Workboat & Offshore en Oil & Gas Transportation & Storage) zijn voor de editie van 2020 Digitalisation en Innovation aan het programma toegevoegd.

Er zijn 18 landenpaviljoens aanwezig tijdens APM 2020. In de afgelopen jaren was Nederland steeds sterk vertegenwoordigd op APM, hetgeen nu niet anders zal zijn. De Nederlandse bedrijven weten hun weg naar Singapore goed te vinden.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:

  • Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en bedrijfsnaam
  • Standinventaris, elektra en verlichting
  • Gezamenlijke centrale lounge met catering
  • Holland netwerkreceptie
  • Aanbod NMT reis- en transsportarrangement
  • Gezamenlijke PR
  • Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte Paviljoen

252 m2

Kosten

De prijs per m2 voor leden van NMT bedraagt € 675,- excl. BTW. De kosten per m2 voor niet-leden bedragen € 775,- excl. BTW.  Prijzen zijn excl. reis- en verblijfskosten. Er geldt een minimale afname van 9 m2 per bedrijf.

De Singaporese markt

Ondanks de tegenwind de afgelopen tijd in met name de offshore-sector, blijft de Singaporese maritieme industrie een grote en krachtige sector. De stadstaat kent een bloeiend maritiem cluster met alle bijbehorende dienstverleners. De Singaporese overheid onderkent het economische belang van de sector. De overheid heeft allerlei initiatieven en regelingen lopen om een hervatting van de groei te promoten. Bovendien is Singapore één van de wereldwijde hubs van de scheepvaart geworden, van waaruit het management over enorme vloten wordt gevoerd. Singapore speelt dan ook een centrale rol in de maritieme sector.

Meer weten? NMT’s marktanalist heeft onderzoek gedaan naar de maritieme industrie in Singapore. Klik hier voor zijn analyse van de Singaporese markt.

Meer informatie & inschrijven

Klik hier om direct aan te melden. Neem voor meer informatie contact op met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij NMT, via T +31 (0) 88 4451022 of E lacet@maritimetechnology.nl.