Kormarine 2017

Begindatum: 24.10.2017
Einddatum: 27.10.2017

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Van 24 tot en met 27 oktober 2017 vindt de beurs Kormarine plaats in Busan, Zuid-Korea. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert ook deze editie een Holland Paviljoen op de beurs. Reserveer nu uw stand!

knop_meld_u_aan

Zes redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

1) Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap u zeker te vinden.

2) Het Holland Paviljoen is goed gelegen. Een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor uw stand, geen maximale.

3) Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan Kormarine. NMT maakt het voor u mogelijk en biedt u ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi.

4) De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouwt u aan en onderhoudt u uw maritieme netwerk.

5) Nodig al uw (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.

6) NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het overwegend Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat u uw dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met u mee.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:

  • Standbouw inclusief uiting van uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam
  • Standinventaris, elektra en verlichting
  • Gezamenlijke centrale lounge met catering, exclusief lunch
  • Holland netwerkreceptie
  • Aanbod NMT reis- en transsportarrangement
  • Gezamenlijke PR
  • WiFi beschikbaar op het Holland Paviljoen
  • Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

150 m2

Kosten

De prijs per m2 voor leden van Netherlands Maritime Technology bedraagt € 675,- excl. BTW per deelnemer. De kosten per m2 voor niet-leden bedragen € 775,- excl. BTW. Er geldt een minimale afname van 9 m2 per bedrijf. Prijzen zijn excl. reis- en verblijfskosten.

Kortingsmogelijkheid

Mogelijk kan uw MKB-bedrijf door gebruikmaking van de missievoucher t/m € 1.500 korting krijgen op Trade activiteiten van NMT. Klik hier voor meer informatie.

Kormarine

Kormarine is Korea’s belangrijkste, tweejaarlijkse vakbeurs voor de scheepsbouwindustrie. Deze beurs vindt plaats in Busan. Korea staat momenteel toch nog steeds op de derde plaats van de ranglijst qua orderboeken per land, na China (1e plaats op deze lijst) en na Japan (2e plaats). Een groot voordeel van Kormarine is dat deze beurs vier belangrijke segmenten omvat, namelijk scheepsbouw & equipment, marine (naval & defence) industrie, zeehavens en offshore.

In 2015 namen 1000 exposanten deel, afkomstig vanuit 45 landen. Een recordaantal landen paviljoens waren present, o.a. uit China, Finland, Zweden, Duitsland, Noorwegen, Denemarken, Oostenrijk, Italië, Japan, U.K, Zuid-Korea, Singapore, Taiwan, Griekenland en U.S.A. De beurs trok 44.288 bezoekers, waarvan lokaal: 41.987 bezoekers en uit het buitenland: 2.301 bezoekers.

De Zuid-Koreaanse markt

Het zal u niet ontgaan zijn: de Koreaanse werven maken momenteel een cruciale fase van hervorming door. Door aanhoudende verliezen op met name offshore projecten en door een tegenvallende scheepsbouwmarkt, moest de Zuid-Koreaanse scheepsbouwindustrie wel gereorganiseerd worden. De overheid van Zuid-Korea assisteert hierbij. De verwachting is dat de scheepsbouw in het land zich nog meer zal concentreren op de drie grote werven; Hyundai, DSME en Samsung. Tot nu toe lijkt de genoemde aanpak haar vruchten af te werpen. Hyundai Heavy Industries Group maakte in juni 2017 bekend dat zij in de eerste vijf maanden van 2017, 62 orders binnen hebben gehaald met een waarde van 3,8 miljard US Dollar. De verwachting voor de rest van het jaar pakt hiermee gunstiger uit dan verwacht en zou volgens HHI Group nog weleens kunnen stijgen naar 7,5 miljard US Dollar. De Koreaanse markt investeert in de toekomst. Er loopt bijvoorbeeld een project met Koreaanse en buitenlandse partners om productie van offshore schepen en -platforms efficiënter te maken en de Koreaanse overheid investeert in het moderniseren en uitbouwen van de lokale maritieme toeleveringsindustrie. Indien u zaken met de Koreanen wilt blijven doen, is het van groot belang dat u aangehaakt blijft bij de ontwikkelingen in Zuid-Korea. Een ondernemer die ook partner blijft in mindere tijden, heeft straks een streepje voor!

Meer informatie & inschrijven

Klik hier om in te schrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij Netherlands Maritime Technology, via T +31 (0)88 44 51 022 of E lacet@maritimetechnology.nl.

knop_meld_u_aan