Maritime Week 2019

Landelijk

Begindatum: 02.11.2019
Einddatum: 09.11.2019

Alle sectoren

Tijdens de jaarlijkse Maritime Week zetten we de maritieme sectoren in al hun facetten in de schijnwerpers. Door middel van onder andere scheeps-, bedrijfs- en museabezoeken, gastlessen, open dagen van bedrijven en opleidingen en online acties geven we een kijkje achter de schermen. Vanzelfsprekend leggen we ook een link met evenementen die in die periode plaatsvinden zoals het Maritime Awards Gala en Europort.

 

Heel Nederland kan zo ontdekken dat deze sectoren ons nationale visitekaartje zijn als het gaat om innovatie, durf en ondernemingszin; gestoeld op een eeuwenlange maritieme traditie. Daarnaast kan uit eerste hand ervaren worden welke geweldige opleidings- en carrièremogelijkheden de sectoren te bieden hebben.

Dit jaar vindt de Maritime Week van zaterdag 2 tot en met zaterdag 9 november plaats. Maritieme bedrijven, organisaties, kennis- en opleidingsinstituten organiseren de activiteiten. Nederland Maritiem Land coördineert en ondersteunt bij de communicatie.

Ook een activiteit organiseren in het kader van de #MaritimeWeek? Laat het ons weten onderstaand aanmeldformulier voor uw activiteit. Komt u er niet uit of heeft u vragen over onze organisatie, het aanmeldformulier of de Maritime Week in het algemeen? Neem dan contact op met Sabine Marsé: sabine@maritiemland.nl of 010-7470076.

We zijn al druk bezig met het verzamelen van activiteiten tijdens de Maritime Week. U kunt binnenkort al de eerste evenementen verwachten in het programma van de Maritime Week.