Maritime Week : Maritime Awards Gala

Rijswijk

Datum: 04.11.2019

Alle sectoren

Kom het innovatieve vermogen van de Nederlandse maritieme sector meevieren! Op 4 november 2019 vindt de 14e editie van het Maritime Awards Gala plaats bij De Broodfabriek in Rijswijk.

 

Het Maritime Awards Gala is hét jaarlijkse evenement waar de innovatieve topprestaties uit de sector gepresenteerd worden aan de captains of industry. Tijdens het gala ontmoet u relaties uit de sector, geniet u van een heerlijk diner en bent u getuige van de uitreiking van vijf prestigieuze Maritime Awards. Jaarlijks zijn ruim 800 maritieme professionals aanwezig om de innovatiekracht van de Nederlandse maritieme sector te vieren.

Maritime Awards

De volgende prijzen worden uitgereikt:

Organisatie

Het gala wordt georganiseerd door de Stichting Maritime Awards Gala. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine, Nederland Maritiem Land en het NISS vertegenwoordigd.

Sponsoring

Om het gala mogelijk te maken worden er sponsorpakketten aangeboden. Lees hier meer over de mogelijkheden voor deelname.

Maritime Week

Het Maritime Awards Gala vindt plaats tijdens de jaarlijkse Maritime Week. Deze week staat in het teken van kennisdeling, zelf beleven én ervaren wat de opleidings- en carrièremogelijkheden binnen de maritieme sector zijn. De activiteiten zijn bedoeld voor jongeren, maritieme bedrijven, politiek en het grote publiek. Klik hier voor meer informatie over de Maritime Week.

Bezoek website maritime awards gala