NMT Café: Arbeidsrecht na corona – Pieter Weijers van Zwartbol Advocaten

Datum: 17.09.2020

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Voorafgaand aan de zomervakantie heeft NMT een reeks NMT Cafés georganiseerd. Na een zomerstop gaan wij op 3 september weer door met de online sessies, nu om de week en op donderdag. Tijdens het twee-wekelijkse NMT café ontmoet je online collega NMT-leden, tijdens interessante kennissessies. Op 17 september hoor je in het NMT-café meer over:

Terug naar kantoor; update arbeidsrecht na corona, hoe ver mag je als werkgever en werknemer gaan?

Op dit moment ontstaan er veel vragen tussen werkgevers en werknemers rondom Corona en weer aan het werk gaan. Zowel werkgevers als werknemers worstelen daarmee en er is veel onduidelijkheid over wat arbeidsrechtelijk wel en niet kan. Pieter Weijers, partner en advocaat bij NMT-lidbedrijf Zwartbol Advocaten, geeft een toelichting en beantwoord al jullie vragen.

Twee-wekelijks online netwerkmoment

Om de donderdag organiseren we van 16.00 tot 17.00 uur een online netwerkmoment via ZOOM. Het allerbelangrijkste hierbij is natuurlijk dat NMT leden elkaar weer kunnen ontmoeten en horen hoe het bij elkaar gaat. Dus wil je in contact komen met andere leden om ervaringen te delen, vragen te stellen of gewoon om elkaar even te spreken, schrijf je dan in.

Schrijf je ook in voor de andere NMT-cafés:

  • 17 september: Terug naar kantoor; update arbeidsrecht na corona, hoe ver mag je als werkgever en werknemer gaan? – Zwartbol Advocaten
  • 1 oktober: De maakbaarheid van een sterke reputatie – Maarten Halsema van IVRM reputatie
  • 15 oktober: Samenwerken & grenzen verleggen – Jan van Halst

Zien we jou bij een of meer van onze NMT cafés?