NMT Zeildag 2021 (Members Only)

Datum: 02.07.2021

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Vrijdag 2 juli is het weer zover! De NMT Zeildag. Hopelijk kan dit altijd plezierige evenement plaatsvinden. Of het door gaat is nog niet zeker, maar als het binnen de veiligheidsregels van COVID past gaat dit altijd gewaardeerde evenement zeker door.

Speciaal voor jullie (onze leden) zetten we weer een mooi wedstrijdparcours uit. De sfeervolle ambiance ‘De Kaagsociëteit’, biedt alles voor een geslaagde dag. We zien je graag tijdens het meest ontspannen NMT ledenevenement van het jaar. Wint jouw zeilteam de Tsjerk Hiddeszbokaal?

Bedrijfszeilboot

Trakteer je medewerkers op een zeildag of nodig relaties uit aan boord. In een bedrijfsboot met jouw bedrijfsvlag in de mast, beleef je met een team van maximaal vier personen een leuke en sportieve dag! Zorg er wel voor dat er minimaal 1 ervaren zeiler meegaat.

De inschrijflink volgt z.s.m.

Individuele deelname

Lukt het niet om een team samen te stellen, maar wil je wel meevaren? Dan kun je ook individueel deelnemen. Wij stellen de teams voor deze boten samen en zorgen voor een leuke en sportieve dag met maritieme vakgenoten. Zelfs met weinig of geen zeilervaring kun je meevaren. Wij delen je in bij meer ervaren zeilers.

Programma

Zodra het is zeker dat de Zeildag door gaat informeren wij jullie natuurlijk over het programma en sturen wij een uitnodiging.

Inschrijven

Wil je je alvast aanmelden, dan kan dat via members@maritimetechnology.nl. Dan zorgen wij ervoor dat jij als eerste een uitnodiging met inschrijflink ontvangt zodra het evenement definitief doorgaat. Vooraf aanmelden verplicht je niet tot deelname.

Locatie

De Kaagsociëteit
Sweilandpolder 8
2362 AG Warmond

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Members van NMT via E members@maritimetechnology.nl of  T 088 44 51 011.