Nor-Shipping 2019 (nog 1 stand beschikbaar)

Oslo

Begindatum: 04.06.2019
Einddatum: 07.06.2019

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Na het instorten van de offshoremarkt vanaf 2014, heeft het Noorse scheepsbouwcluster zich met succes op andere marktsegmenten gestort, zoals visserij en cruiseschepen. Reden genoeg voor Nederlandse bedrijven om naar Nor-Shipping af te reizen, de beurs die plaatsvindt van 4 t/m 7 juni 2019 in Oslo. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert hier ook dit jaar een Holland Paviljoen op een uitstekende locatie, namelijk in hal C tegenover het Noorse Paviljoen.

Zes redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

1) Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap u zeker te vinden.

2) Het Holland Paviljoen van 334 m2 heeft een uitstekende locatie in hal C, namelijk op de kruising van de hoofdgangpaden. Een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor uw stand, geen maximale.

3) Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan Nor-Shipping. NMT maakt het voor u mogelijk en biedt u ook het comfort van de beschikbaarheid over een lekkere lunch.

4) De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouwt u aan en onderhoudt u uw maritieme netwerk.

5) Nodig al uw (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Event.

6) NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het overwegend Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat u uw dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met u mee.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:

  • Standbouw inclusief uiting van uw bedrijfslogo en bedrijfsnaam
  • Standinventaris, elektra en verlichting
  • Gezamenlijke centrale lounge met catering, inclusief lunch
  • Holland netwerkreceptie
  • Aanbod NMT reis- en transsportarrangement
  • Gezamenlijke PR
  • WiFi beschikbaar op het Holland Paviljoen
  • Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

240 m2

Kosten

De kosten per m2 voor leden van NMT bedragen €795,- excl. BTW. De kosten per m2 voor niet-leden bedragen €895,- excl. BTW. Minimale afname 12m2 per bedrijf. Prijzen zijn exclusief reis- en verblijfskosten.

Nor-Shipping

Door deel te nemen aan Nor-Shipping kunt u in 4 dagen honderden potentiële klanten ontmoeten. Nor-Shipping 2017 telde 15.500 bezoekers tegenover bijna 1000 exposanten. Nor-Shipping 2019 belooft wederom een succes te worden. Het Holland Paviljoen in hal C heeft opnieuw een uitstekende locatie, namelijk op de kruising van de hoofdgang-paden tegenover het Noorse Paviljoen.

Foto impressie 2017

Klik hier voor een impressie.

De Noorse Markt

Na het instorten van de offshoremarkt vanaf 2014, heeft het Noorse scheepsbouwcluster zich met succes op andere marktsegmenten gestort. Er bestaat een sterke markt in de visserij en aquacultuur. Dit vertaalt zich in toenemende orders voor zogeheten “wellboats” (schepen voor het vervoer van levende vis) en grote vistrawlers. De groeiende vraag naar wellboats zal naar verwachting nog even doorzetten, met name vanwege de groeiende vraag naar zalm. Echter, wanneer het aantal “processing vessels” op de Noorse markt zal toenemen -dit zijn schepen waarmee vis al aan boord kan worden verwerkt – zal dit een negatief effect hebben op de vraag naar wellboats. Momenteel is er maar één processing vessel in gebruik in Noorwegen, maar de bouw van meer van dit soort schepen staat op de planning.

Verder proberen Noorse werven in te stappen in nieuwe marktsegmenten. Denk bijvoorbeeld aan Kleven en Vard die aan de weg timmeren met de bouw van cruiseschepen voor poolexpedities. Ook staan er bij een paar Noorse werven schepen en boten op stapel voor de offshore windindustrie. Tot slot zijn Noorse reders al jaren bezig binnenlandse ferries te vervangen door schonere exemplaren, vaak varend op LNG of zelfs volledig op batterijen. Ondanks de moeilijke situatie in de offshore is er dus van alles te doen in de Noorse scheepsbouw. Voldoende reden dus om af te reizen naar Oslo voor de beurs Nor-Shipping.

Aanmelden

Er is nog maar 1 stand beschikbaar, meld je dus snel aan!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager bij NMT via T 088 44 51 024 of E lucas@maritimetechnology.nl.