Shipbuilding Market Forecasting Seminar (Members Only) INSCHRIJVING GESLOTEN

Utrecht

Datum: 19.06.2017

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Op 19 juni a.s. vindt een uniek seminar plaats rond het thema ‘Shipbuilding Market Forecasting’. De scheepsbouw bevindt zich in turbulente tijden. Hoe de markt zich de komende jaren gaat ontwikkelen is moeilijker te voorspellen dan ooit. Wanneer trekt de vraag weer aan? Wat voor invloed gaat alle nieuwe milieuregelgeving hebben op de vraag naar schepen? Gaan veranderende handelspatronen en zaken als 3D printing en ‘near shoring’ wellicht zorgen voor minder vraag naar scheepsruimte? En zal autonoom varen alle bestaande schepen in één klap verouderd maken?

Het seminar vindt plaats op het hoofdkantoor van de Rabobank in Utrecht en start om 14.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur). In dit eerste seminar ‘Shipbuilding Market Forecasting, welke wordt georganiseerd door Netherlands Maritime Technology (NMT) in samenwerking met de Rabobank, gaan de sprekers proberen alle marktontwikkelingen om te zetten in prognoses voor de scheepsbouw voor de komende jaren.

Volledig programma bekend

Nu de laatste namen toegevoegd zijn, ziet het programma er als volgt uit;

(LET OP AANVANG SEMINAR om 14.30 uur, niet om 15.00 uur)

14.00 – 14.30 uur Ontvangst in het Auditorium van de Rabobank
14.30 – 14.45 uur Opening door Ton Wouterse, Executive Director Wholesale Clients Netherlands, Rabobank
14.45 – 15.15 uur Richard Brakenhoff, Industry Analyst, Rabobank: macro trends en vooruitzichten voor de bagger- en offshore industrieën
15.15 – 15.45 uur Jeffrey van der Gugten, Maritime Market & Sales Intelligence, DNV GL: market update, vooruitzichten bulk/container/tanker en MPV/heavy lift markten
15.45 – 16.15 uur Pauze
16.15 – 16.45 uur Ralph Dazert, Market Analyst, NMT, European shipbuilders’ forecast to 2035, focus op speciale schepen
16.45 – 17.15 uur Paneldiscussie met de sprekers
17.15 – 18.15 uur Afsluitende borrel

Moderator van het seminar is Pascal van Kuijen, Marketing Manager bij Damen Shipyards

Voor wie?

Dit seminar is bedoeld voor belanghebbenden in de scheepsbouw, maritieme toelevering en maritieme dienstverlening. Het seminar is toegankelijk voor leden van NMT en genodigden van de Rabobank.

Datum en tijd

Maandagmiddag 19 juni 2017. Ontvangst om 14.00 uur, start om 14.30 uur en afsluiting van het seminar om 17.15 uur. Aan het einde van het programma is er gelegenheid om na te praten bij de borrel.

Locatie

Rabobank hoofdkantoor (Auditorium), Croeselaan 18 in Utrecht. Indien u wilt parkeren, verzoeken wij u dit bij de aanmelding aan te geven. Voor parkeergelegenheid wordt dan gezorgd.

Kosten

Er zijn geen kosten voor deelname aan dit seminar verbonden. Wel is lidmaatschap van NMT of een uitnodiging via de Rabobank een vereiste voor toegang.

Aanmelden

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit seminar kunt u contact opnemen met Ralph Dazert van NMT via T 088 44 51 023 of E dazert@maritimetechnology.nl. Relaties van de Rabobank kunnen contact opnemen met Richard Brakenhoff via E Richard.Brakenhoff@rabobank.com.