Webinar iconische Noordzeeprojecten

Online

Datum: 16.06.2021 | 13:30 - 15:00

Alle sectoren

De Noordzee is eind 2020 als proeftuin voor duurzame oplossingen geïntroduceerd. Tijdens de komende webinar zal vervolg gegeven worden aan de opgehaalde ideeën.

 

De uitwerking zal leiden tot oplossingen die bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelen en tegelijkertijd haalbare en schaalbare zakelijke kansen bieden. Met die ambitie voor ogen, en op basis van onderzoek uitgevoerd in opdracht van Topsector Water & Maritiem, zijn drie geïntegreerde iconische Noordzee-initiatieven gevormd om showcases van Nederlandse expertise en kennis te creëren:

  • Klimaatneutraal maritiem bouwen, transport en onderhoud
  • Multifunctioneel gebruik van het Noordzee
  • Vergroening van de energieproductie

Info en aanmelden

Om de kansen en ambities van de Nederlandse watersector te verkennen om met duurzame oplossingen, demonstratie- en implementatieprojecten bij te dragen aan bovengenoemde clusters, organiseert de Nederlandse Topsector Water & Maritiem samen met NLinBusiness op 16 juni van 13.30 tot 15.00 uur een webinar. Wil jij ook niets missen en met eigen expertise bijdragen? Meld je dan nu hier aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vincent Cornelissen, secretaris Kernteam Internationaal of klik hier voor meer informatie over de eerste webinar.

AANMELDEN WEBINAR

MEER INFORMATIE OVER HET WEBINAR

Bron fotograaf: Udo van Dongen