Bob Kuiper maakt mooiste foto van de Maritime Week

Online

17.11.2020

Alle sectoren

Stuurman Bob Kuiper Locatie: ‘Deze foto is genomen met zonsondergang over de haven van Koper, Slovenië. De dag kondigde zijn einde aan maar onze werkdag zat er nog even niet op…’ Foto genomen: op 30 oktober 2020

 

Nautilus leden werden eind oktober opgeroepen foto’s te maken voor de Maritime Week, die van 7 t/m 14 november jongstleden werd gehouden. Tal van leden stuurden mooie, bijzondere en soms ook kunstzinnige foto’s in. De Inzendingen werden door de fotoredactie van Nautilus NL/Telegraph bekeken. Per dag werd steeds één foto geselecteerd, die gepubliceerd werd op de website en sociale media van de organisatie.

De fotoredactie koos de foto van 2e stuurman Bob Kuiper als ‘Mooiste foto van de Maritime Week!’ Tevens zal deze foto geplaatst worden op de voorkant van het Nederland Maritiem Land Jaarverslag van 2020.

Eervolle vermeldingen waren er nog voor Jouke de Jong en Steven Duinker. Alle leden die een foto hebben ingestuurd: hartelijk dank voor het meedoen!

Kennisdeling en carrièremogelijkheden

De maritieme sector stond een week lang in het teken van kennisdeling, zelf beleven én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de maritieme sector te bieden heeft. Door het coronavirus vonden de meeste evenementen dit jaar online plaats.

Tal van leden stuurden mooie, bijzondere en soms ook kunstzinnige foto’s in

Eervolle vermelding:

Fotograaf:  HWTK Jouke de Jong

Locatie: ‘Ik heb de foto gemaakt na heel slecht weer, uitgaande het Kanaal richting Portugal’
Foto genomen op 3-11-2020

Eervolle vermelding:

Fotograaf: Steven Duinker – stagiair

Locatie: Aankomst in Willemstad, Curaçao
Foto genomen: november 2018