Boost je 21st century skills in machine learning

23.04.2019

Maritieme toeleveranciers

Digitalisering, Internet of Things, Robotisering; economische en technologische ontwikkeling zijn volop in gang en de maritieme sector blijft hier niet in achter. Welke vaardigheden heb jij straks nodig om bij te blijven? Om maritieme werknemers van nu voor te bereiden op de toekomst organiseert samenwerkingsverband Maritime Delta samen met Netherlands Maritime Technology de skill-sessies. De eerste is op 23 mei 2019 in Rotterdam en gaat over machine learning. Tijdens skill-sessies leer je meer over een opkomende technologie en zie je wat dit voor je vaardigheden betekent.

Gedurende het twee-uur durende programma krijg je een machine learning workshop, vaar je op een toekomstig autonoom varende watertaxi én wordt je wegwijs gemaakt in het RDM Innovation Dock! RDM Next zal je, met hun interactieve workshop, laten zien hoe machine learning werkt. De start-up CaptainAI laat je zien hoe zij een watertaxi autonoom gaan laten varen, aan de hand van machine learning. In het InnovationDock krijg je de simulator te zien waarop de autonome watertaxi wordt getraind.

Dus, ben jij werkzaam in de maritieme sector en wil je kennis opdoen over machine learning? Dan is dit evenement écht iets voor jou.

Meer informatie over het programma en aanmelden kun je hier vinden