GMS Intruments BV introduceert een nieuwe distributeur in Turkije voor SEMA Gases

24.05.2019

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Het distributienetwerk van SEMA Gases is gegroeid met een nieuw land. Klanten in Turkije kunnen vanaf nu SEMA Gases premium kalibratiegassen bestellen, en vragen hierover stellen bij een vertegenwoordiger in hun eigen land. Het voordeel hiervan is dat klantencontact versimpeld wordt en leveringstijden aanzienlijk korter worden.

SEMA Gases presenteert met gepaste trots haar nieuwe officiële distributeur van onze premium kalibratie- en spangassen in Turkije. SEMA Gases zal hier vertegenwoordigd worden door TGS Teknik Malzeme Ic Ve Dis Ticaret Ltd.

SEMA Gases is een van origine Nederlands merk van kalibratiegassen in wegwerpcilinders, ontstaan vanuit de behoefte om een product te ontwikkelen dat niet merkgebonden is in het kalibratieproces van gasdetectie apparatuur. Zo produceert SEMA Gases enkelgassen (vlambaar, zuurstof, giftig) en gasmengsels (2, 3, 4, of 5 gasmengsels) in diverse formaten variërend van 10 liter tot 110 liter.

Met een continu groeiend netwerk van distributeurs, zal SEMA Gases verkrijgbaar zijn in alle grote zeehavens wereldwijd. SEMA Gases is het ultieme merk om te controleren of uw gasdetectie instrumenten nog in goede conditie zijn, iets wat van belang is bij uw eigen veiligheid en bij de strenge veiligheidseisen die gesteld worden aan gasdetectie instrumenten.

Met de toevoeging van TGS Teknik Malzeme Ic Ve Dis Ticaret Ltd. als officieel distributeur groeit SEMA Gases naar een totaal aantal van 7 distributeurs verdeeld over Europa. Zo is er naast Nederland, België, Letland, Estland, Litouwen, Polen, Spanje, Griekenland, Frankrijk en Singapore nu ook in Turkije een distributiegebied voor SEMA Gases. Voor meer informatie over de distributeurschappen of zelf distributeur worden? Kijk op https://semagases.com/distributors/