Help mee aan een duurzame Noordzee regio

Rotterdam

13.07.2018

Alle sectoren

U wilt aan de slag met duurzaam transport, efficiënter omgaan met energie of het versterken van de innovatiekracht in uw regio? Dien dan een projectvoorstel in bij het Interreg North Sea Region programma! Deadline hiervoor is 12 oktober.  Voorwaarde is dat u samenwerkt met minimaal 3 partners uit de Noordzee regio.

 

Groei en banen

Voor de Noordzeeregio zijn er vier prioriteiten. Zo moet de innovatie waarmee u bezig bent voor groei en banen zorgen. En we zoeken nog vooral projectvoorstellen waarbij methodes die ontwikkeld worden consumenten en bedrijven helpen beter om te gaan met bijvoorbeeld water, vermindering van afval en recycling van materialen.

Ook voorstellen over Green transport & mobility: promoten van duurzaam transport en logistieke oplossingen voor zowel vracht- als personenvervoer maken grote kans.

Wanneer kan ik indienen?

Nieuwe projectvoorstellen kunt u nog indienen tot uiterlijk 12 oktober. Is uw projectvoorstel al goedgekeurd? Dan is de deadline voor uw volledige projectvoorstel (stap 2) in Call 7 op 1 oktober.

Om een hogere slagingskans te hebben met uw voorstel, kunt u contact opnemen met de contactpersoon van Interreg NSR. Hij kan u verder helpen met de ontwikkeling van het voorstel, zodat het aansluit bij de voorwaarden en prioriteiten van het programma.

Meer weten?