Hoe maak je van jouw stand op een beurs een bezoekersmagneet?

02.01.2018

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Wil je vorm geven aan de uitkomsten van jouw beursdeelnames? Verhoog het bereik en de aantrekkingskracht op jouw beursdoelgroepen met de training Beursstrategie, -concept & –marketing. Een training uit een pakket van twee beurstrainingen voor kritische en ambitieuze deelnemers aan maritieme beurzen. Aangeboden tegen een zeer aantrekkelijk tarief door Netherlands Maritime Technology (NMT). Exclusief voor leden. De training vindt plaats op 21 februari 2018.

Doel

De training ‘Beursstrategie, -concept & -marketing’ is erop gericht exposanten de beste inzichten en technieken te laten benutten om zich te verzekeren van een zekere stroom van doelgroepbezoekers naar hun stand.

Voor en door wie

De training is voor marketingmanagers en managementleden werkzaam bij lidbedrijven van NMT. Voor mensen die willen leren hoe zij vóór en tijdens de beurs hun bereik van en aantrekkingskracht op de maritieme doelgroepbezoekers kunnen vergroten. De training wordt uitgevoerd door Ton Willemse, oprichter van internationaal trainingsbureau BeursTotaalTraining. Hij heeft vele jaren ervaring in beurstrainingen in een technische setting.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie. Je kunt je via onderstaande button ook direct aanmelden voor deze training.