Inschrijven voor de opleiding Succesvol binnenvaart ondernemer kan nog t/m a.s. vrijdag 16 februari

13.02.2018

Binnenvaart

Aan het filmpje hebben docent Anton Spijkers en
binnenvaartondernemer en deelnemer aan de opleiding Micheal Klos hun medewerking verleend. Helemaal enthousiast geraakt na het zien van het filmpje? Schrijf je dan uiterlijk a.s. vrijdag 16 februari in.

De opleiding brengt je de noodzakelijke vaardigheden en effectieve strategieën bij welke je nodig hebt om als ondernemer in de binnenvaart, in een snel veranderende wereld, je concurrenten een stapje voor te blijven en je onderneming op effectieve en innovatieve wijze te leiden. De opleiding richt zich op kapiteins, kapitein-managers, reders, schippers en andere professionals in de binnenvaartbranche. Om de opleiding zo toegankelijk mogelijk te maken, vindt een groot deel van de opleiding plaats als e-learning via een online platform. Zo is de opleiding makkelijk aan boord te volgen via de computer, tablet of smartphone. Een aantal modules worden in overleg afgesloten door een klassikale trainingsbijeenkomst.

In het eerder verzonden persbericht vind je meer informatie, o.a. uit welke modules de opleiding bestaat.

Op 20 februari gaat de opleiding van start met een introductiemodule. Ben je al in het bezit van een HBO-diploma? Dan krijg je vrijstelling van deze module en start de opleiding op 15 maart 2018.

Op de website van Inholland Academy staat ook meer informatie en kun je je direct voor de opleiding inschrijven.

Aan het woord komen, docent Anton Spijkers en Michael Klos, binnenvaartondernemer en deelnemer aan de opleiding.