JRC/Alphatron Marine zal met vertrouwen deelnemen aan Europort 2021

26.01.2021

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Decennia lang is Europort dé ontmoetingsplek waar de maritieme industrie samenkomt om te verbinden, samen te werken en te innoveren. Vanwege het feit dat Europort 2021 de eerste grote maritieme vakbeurs in twee jaar tijd is, staat deelname aan deze beurs groot in de belangstelling.

Door COVID-19 is onze wereld het afgelopen jaar enorm veranderd, maar tegelijkertijd leidt de pandemie ook tot creativiteit en innovatie, versnelde digitalisering, nieuwe producten en diensten. Zo ook bij JRC/Alphatron Marine. Wij zullen vol vertrouwen deelnemen aan Europort 2021 en kijken er dan ook naar uit om onze nieuwe innovaties aan u te tonen.

Nu is de behoefte om elkaar persoonlijk te ontmoeten misschien sterker dan ooit. Wij zijn er in dit digitale tijdperk in ieder geval van overtuigd dat persoonlijke ontmoetingen onmisbaar zijn voor onze branche. De scheepvaart is immers nog altijd op mensen gericht en is gevuld met uitdagingen en kansen.

JRC/Alphatron Marine nodigt u graag uit op onze stand om de uitdagingen die wij in kansen hebben omgezet te komen bekijken en onze passie voor technologie met elkaar te kunnen delen!