Kom erachter welke jongeren de maritieme sector gaan vertegenwoordigen vanaf september 2019!

Rotterdam

06.08.2019

Alle sectoren

Op 7 september, tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam, vindt de bekendmaking van de maritieme jongerenambassadeurs 2019-2020 plaats. Deze Young Maritime Representatives zullen het aankomende schooljaar samen de maritieme sector bekend maken onder andere jongeren.

 

De bekendmaking gebeurt ook dit jaar tijdens de Wereldhavendagen en is live te volgen via de Facebookpagina van de jongerenambassadeurs. De YMR’s van 2018-2019 zullen live letterlijk het (selfie)stokje doorgeven.

Na de bekendmaking zullen de gekozen jongerenambassadeurs een leuk en interactief programma doorlopen in Rotterdam. Zo kunnen ze meteen kennis maken met de vele facetten van de maritieme sector. Dit alles zullen ze natuurlijk filmen en hier later verslag van uitbrengen!

Arbeidsmarktbranding

De Young Maritime Representatives sluiten aan op de arbeidsmarktbranding campagne die ook bij de Wereldhavendagen van start gaat. Samen met de gehele sector wil Nederland Maritiem Land de maritieme wereld bij de jongeren brengen. De YMR’s gaan in samenwerking met de leden van NML dit jaar weer zoveel mogelijk jongeren enthousiasmeren voor de maritieme sector.