Maak kennis met maritieme scholen via online voorlichting

Nederland

26.05.2020

Alle sectoren

Ben jij nog op zoek naar een opleiding waar je vanaf september wil beginnen, maar vind je het lastig kiezen omdat er geen open dagen meer zijn? Maak dan gebruik van de online voorlichting die scholen aanbieden!

 

De evenementenkalender op maritimebyholland.nl staat weer helemaal vol met (online) open dagen. Zo kun je online informatie opdoen over de scholen en studies waar je interesse in hebt. Onder andere de Koninklijke Marine, Hogeschool Rotterdam, Nova College, STC en TU Delft organiseren nog open dagen en proefstudeerdagen, zodat jij bewust een goede keuze voor jezelf kan maken. Klik hier voor meer informatie.

Sommige scholen hebben de (online) open dagen al gehad, maar hebben deze gelukkig wel opgenomen. Zo kun je nu alsnog kijken of één van deze opleidingen en de school bij jou past. Zie dit bericht voor alle informatie op een rij.

Dit jaar is de deadline door het coronavirus op de meeste scholen een maand verschoven. Je hebt dus vaak nog tot 1 juni de tijd om je keuze te maken. Ook als de deadline voor aanmelden op 1 mei was kun je online contact zoeken met de scholen om te vragen of zij een uitzondering kunnen maken.

We weten dat een vervolgstudie kiezen een moeilijke beslissing kan zijn. Ben je geïnteresseerd in de maritieme sector, maar weet je toch nog niet voor 100% of het iets voor jou is? Neem contact op met de maritieme jongerenambassadeurs! Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jou. Ga naar hun Facebookpagina of Instagram account om contact op te nemen.