Makkelijk communiceren en zaken doen in China

16.06.2017

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Wanneer u in China zaken doet of wilt doen, loopt u tegen een taal- en cultuurbarrière aan inclusief lange doorlooptijden. Om dit te voorkomen kunt u gebruik maken van het Nederlands-Chinees maritiem netwerk Holland Marine House China (HMHC). Krijg toegang tot de bekende Chinese werven zoals Jiangnan Shipyard, COSCO Nantong & Guangdong Shipyard, Yangzijiang Shipyard en Chengxi Shipyard.

Bart Wessels van Corrosion, één van de bedrijven die is aangesloten bij het HMHC en ook lid van het eerste uur: “Voor we aansloten bij het HMHC waren we al een paar jaar bezig ons te oriënteren op zowel verkoop- als inkoopmogelijkheden van onze producten in China. Eerder hadden we een Chinese stagiair in dienst gehad die, nadat hij zijn studie had afgerond, bereid was ons in China te ondersteunen. Lid worden van het HMHC was een logische en welkome  vervolgstap en heeft snel geleid tot verkoopsucces in China. Door de juiste ondersteuning vanuit Nederland, het HMHC en onze man in China zijn wij daar binnen een paar jaar uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van ICCP en ICAF systemen. Dankzij het HMHC hebben wij ons agentennetwerk in China verder kunnen uitbouwen. De combinatie van een klein select groepje Nederlandse bedrijven waar goede ondernemers achter zitten, versterkt door de gedrevenheid van Mabel en haar team, maakt dat in ruim dertien jaar tijd een stevig, betrouwbaar ‘Holland Huis’ is neergezet. Een Holland Huis in een land dat zo geweldig veel potentie heeft voor Nederlandse maritieme bedrijven.”

Kies voor de easy way en haak aan bij het HMHC, opgericht in 2003 en maak gebruik van de volgende business voordelen:

Businessvoordelen lidmaatschap HMHC

  1. Geen cultuur- en taalbarrières
  2. Bewezen maritiem netwerk in Shanghai, Nantong en Guangzhou area
  3. Bestaand lokaal netwerk op basis van 13+ jaar ervaring
  4. Orders gaan direct van de Chinese klant naar het Nederlandse bedrijf dus volledige beheersing van je agentschap
  5. Zakelijk spin off door samenwerking tussen de Nederlandse HMHC leden
  6. Hoog rendement en lage deelname kosten

Geïnteresseerd in deelname? Neem dan contact op met Peter Berting (voorzitter HMHC) via E peterberting@loggers.nl of T 078 618 28 44.

Kijk voor meer informatie over HMHC op www.hmhc.com.cn.