Maritime MeetUp Indonesia schijnt licht over kansen op de Indonesische scheepsbouwmarkt  

06.05.2021

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Op woensdag 28 april werd in LISA Community door NMT’s Trade Promotion Manager Marjan Lacet een Maritime MeetUp verzorgd rondom de Indonesische scheepsbouwmarkt. Gastspreker was Peter Chuang, General Manager van scheepswerf PT Sentek Indonesia en lid van de Advisory Board van de Batam Shipyard and Offshore Association (BSOA). Chuang sprak over de BSOA en tussendoor was er volop de gelegenheid om vragen te stellen. Een kleine, maar zeer geïnteresseerde groep LISA leden was aangeschoven, waaronder Steven Linskens, Managing Partner bij Hydromaster Propulsion BV.

Linskens: “Indonesië is nu weliswaar een markt die voor ons even iets minder belangrijk is, maar in de toekomst verwachten we er veel van. Wij houden met belangstelling de ontwikkelingen bij en focussen daarbij op interisland- en river transport in Indonesië. Daar kunnen wij efficiënte oplossingen voor bieden.” Linskens beschrijft de Maritime MeetUp Indonesia als een ‘goed georganiseerd, plezierig en leerzaam event’. “Het was leuk spreker en oude bekende Peter Chuang van PT Sentek Indonesia weer even te zien en te spreken.” Kijk voor meer informatie over de BSOA op www.bsoa-btm.org.

LISA

NMT organiseert online exportactiviteiten op het digitale platform LISA, de online ontmoetingsplaats voor exportpromotie. Naast branche-brede ontmoetingen voor iedereen uit de maritieme maakindustrie, houden we hier exclusieve Maritime MeetUp’s met speciale internationale gasten voor uitsluitend leden.

Bezoek LISA en word lid. In de NMT groep vind je niet alleen een compleet overzicht van alle aankomende events, maar ook een replay van de Maritime MeetUp Indonesia.