Nederland Maritiem Land is op zoek naar een medewerker financiële administratie

Rotterdam

31.01.2019

Alle sectoren

Ben jij goed in boekhouden? En werk jij graag zelfstandig, nauwkeurig, integer en klantgericht? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe Medewerker Financiële  Administratie, standplaats Rotterdam.

Over Stichting Nederland Maritiem Land

Nederland Maritiem Land (NML) is de netwerkorganisatie voor de maritieme sector. NML verbindt alle bedrijven die werkzaam zijn in de maritieme deelsectoren met elkaar en met de overheid en kennisinstellingen. De toegevoegde waarde van de stichting zit onder meer in versterking van de individuele maritieme branches, door gezamenlijk branche-overstijgende initiatieven uit te voeren.

De NML leden zijn vertegenwoordigers van de 12 deelsectoren van de Nederlandse maritieme cluster. De deelsectoren zijn: binnenvaart, havens, marine, maritieme dienstverlening, maritieme kennisinstituten, maritieme toeleveranciers, offshore, scheepsbouw, visserij, waterbouw, watersport en zeescheepvaart. De aangesloten brancheorganisaties en toonaangevende bedrijven nemen allemaal zitting in het Algemeen Bestuur en hebben recht op deelname aan alle councils (Innovation Council, Human Capital Council, Trade Council, Communicatiepanel).

Je zal deel uit maken van een klein team van 5 werknemers (en jij bent de 6e!).  Daarnaast is er een directeur en een voorzitter.

Je zal de functie vervullen op het kantoor van NML aan de Boompjes 40, Willemswerf, te Rotterdam. Wij zijn nu nog gevestigd op de 15e etage maar zullen midden 2019 verhuizen naar de 14e etage, waar we ook een prachtig uitzicht hebben op Rotterdam!

bekijk de vacature