Nederland Maritiem Land verwelkomt senior Communicatie Adviseur

Rotterdam

09.01.2018

Alle sectoren

Per 2 januari heeft Nederland Maritiem Land (NML) een nieuwe senior Communicatie Adviseur: Sabine Marsé. Ze is enthousiast over haar nieuwe baan: “Het is een mooi moment om in de Maritieme Sector aan de slag te gaan. Ik vind vooral de ontwikkelingen en innovaties op het gebied van duurzaamheid erg interessant.”

 

Ze heeft 6 jaar bij Shell gewerkt als senior Communicatie Adviseur voor het technische opleidingscentrum en als Web Consultant op de IT afdeling. Haar manier van communiceren is helder en efficiënt. Ze vindt het fijn om mensen met elkaar te verbinden, door die verbinding ontstaat nieuwe energie.

Sabine werkt als senior Communicatie Adviseur van NML aan het vergroten van de zichtbaarheid en imagoverbetering van de maritieme sector bij relevante doelgroepen. Om zo de belangen van de sector op de kaart te zetten en het organisatieprofiel van NML te verhogen. Verder is Sabine verantwoordelijk voor de operationele uitvoering en functionele aansturing van de communicatieactiviteiten door het NML bureau en externe leveranciers.

Sabine zal nauw samenwerken met de secretarissen van de Human Capital Council, Trade Council en Innovation Council binnen NML. Verder is ze betrokken bij de Maritime Week en behartigt ze de standpunten van de sector als bestuurslid van het Maritime Awards Gala.

Als secretaris van het PR & Communicatie Expertpanel zal ze zorgen voor afstemming met communicatiespecialisten uit de NML achterban. Ten slotte levert ze communicatieadvies met betrekking tot projecten en samenwerkingsverbanden met relevante ministeries.

Directeur Arjen Uytendaal: “Ik ben blij dat het zo snel is gelukt om deze belangrijke functie voor NML weer te vullen met een enthousiaste professional. We gaan zorgen dat ze zich snel in de maritieme sector gaat thuis voelen en ook daar enthousiast over wordt. U gaat van haar horen!”.”