Netherlands Maritime Technology heet vijf nieuwe leden welkom

04.06.2018

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Per 1 juni 2018 zijn er 2 nieuwe leden aangesloten bij Netherlands Maritime Technology (NMT). Van harte welkom bij de vereniging!

Skoon Energy BV – gevestigd te Leidschendamwww.skoon.world

Skoon Energy BV beheert een infrastructuur van standaard batterijcontainers en strategisch geplaatste oplaadknooppunten met 100% groene energievoorziening. Het online platform wordt ingezet door gebruikers van grote batterijen zoals de maritieme sector, overheid, energie industrie en alle betrokkenen bij de distributie van groene energie.

ONBOARD – Gevestigd te Rotterdamwww.contactonboard.com

ONBOARD biedt een business-to-business platform gemaakt van componenten voor communicatiebeheer, waarop ONBOARD-applicaties worden uitgevoerd. Ze bieden een eigen ONBOARD-server die operationele gegevens bewaakt en registreert en alle handmatige invoer van de bemanning verwerkt. Alle interne gegevens worden intelligent gesynchroniseerd met de privé-cloud aan boord. Kortom, het ONBOARD Platform verbindt alle informatiebronnen aan boord met de wal.

Nederlandse WindEnergie Associatie – gevestigd te Utrechtwww.nwea.nl

De Nederlandse WindEnergie Associatie (NWEA) is branchevereniging voor windenergie en werkt alleen samen met alle belanghebbenden binnen en buiten de sector aan meer windenergie als essentiële pijler onder een volledig duurzame energievoorziening.

HGG Profiling Equipment BV – gevestigd te Wieringswerfwww.hgg-group.com

HGG Profiling Equipment BV is een toonaangevende leverancier van 3D pijp- en profielsnijmachines voor de offshore-, scheepsbouw-, staalbouw- en procesindustrie. Naast machineleverancier biedt zij ook snijwerk aan.

Elektrotechnisch Wikkelbedrijf De Bruyn BV – gevestigd te Bergen op Zoomwww.de-bruyn.nl

Elektrotechnisch Wikkelbedrijf De Bruyn BV is gespecialiseerd in het repareren, reviseren en leveren van elektromotoren, generatoren, motorreductoren, ventilatoren en pompen. Daarnaast verleent ze on-site service.