Offshore Energy Exhibition & Conference en Navingo Career Event 2020 gaan virtueel door

14.10.2020

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) die op 27 en 28 oktober zou plaatsvinden, in combinatie met het Navingo Career Event, gaan virtueel door. De organisatie heeft na lang wikken en wegen deze moeilijke beslissing moeten nemen. Gezien de oplopende coronabesmettingen en de maatregelen vanuit de overheid vinden ook wij dit de meest verstandige keuze. Het is nu zaak dat we ons gezamenlijk 100% inzetten om van de virtuele OEEC 2020 een succes te maken.

Vernieuwd aanbod

Inmiddels hebben de standhouders een vernieuwd aanbod van de organisatie ontvangen om hun boeking om te zetten in een alternatief. Hiervoor zijn vorige week verschillende opties gepresenteerd. Zo is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de virtuele editie van OEEC 2020, maar kan de boeking ook omgezet worden naar een stand op de OEEC edities 2021 en 2022 tegen gereduceerde tarieven. Heb je interesse om de virtuele OEEC 2020 te bezoeken? Wij sturen binnenkort een aanbod met kortingscode voor deelname.

Belang van een Nederlands event

Als partners raden wij onze deelnemende leden aan om deze opties goed te bekijken en een alternatief te kiezen dat het beste bij hen past. Naast financiële overwegingen, die in deze tijd natuurlijk extra druk leggen op iedereen, willen wij daarbij ook de boodschap meegeven dat OEEC onze Nederlandse sector al jarenlang een succesvol platform biedt voor (internationale) profilering van onze activiteiten op het gebied van offshore energie. Daarvoor zijn wij Navingo dankbaar. Juist in deze moeilijke tijden is het daarom ook belangrijk om voorbij dit uitdagende jaar 2020 te kijken. Laten we samen zorgen dat OEEC ook in de toekomst levensvatbaar blijft als jaarlijks terugkerend event voor onze offshore energiesector.

Kijk hier voor meer informatie over OEEC

Kijk hier voor eer informatie over het Navingo Career Event