Registreer je nu voor Offshore Energy 2021!

23.06.2021

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Vanaf vandaag kun je je registeren voor Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) 2021. Europa’s toonaangevende beurs en conferentie gericht op de gehele offshore energiesector. Het evenement op 26 & 27 oktober in Amsterdam RAI zal duizenden offshore professionals en honderden exposanten verwelkomen. Ga naar registration.offshore-energy.biz om je te registreren.

Home of Energy Transition

Meer dan 14 jaar verbindt OEEC de verschillende offshore sectoren: offshore wind, olie en gas en marine energie en geeft daarmee de energietransitie een thuis. Dit komt ook terug in het eventprogramma, bestaande uit verschillende Talks Shows, Energy Talks, Ronde Tafels en een “live from the beursvloer” Studio met interviews, demonstraties, pitches en perspectieven van de komende generatie vanuit studenten en young verenigingen. Het programma gecombineerd met de beursvloer voor toonaangevende bedrijven, missies en paviljoenen maakt dat OEEC een niet te missen evenement voor alle professionals uit de offshore energie sector.

Offshore Energy in een veranderende wereld

OEEC presenteert een inhoudelijk programma waarin de energietransitie en cross-market samenwerking leidend zijn. Verwacht twee dagen vol met informatie, nieuwe inzichten en netwerkmogelijkheden. Experts zoomen onder andere in op de industrielevenscyclus en opkomende offshore wind marketen, duurzaamheid als drijfveer voor innovatie in de maritieme sector en adaptie als onderdeel van de energietransitie.

Persoonlijk contact

Op de beurslvoer zijn face-to-face ontmoetingen leidend. “Na een lange periode waarin netwerken en kennis delen alleen online kon, zien we dat de sector ernaar verlangt om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten. OEEC is dankbaar om een kans te kunnen bieden waarin mensen uit de offshore energie- en maritieme industrie elkaar op een veilige manier kunnen ontmoeten,” aldus Anne Visser, Operationeel Directeur van Navingo. “Om onze wereldwijde community te faciliteren, presenteren we een fysieke beursvloer en inhoudelijk programma in combinatie met een online evenementenomgeving. Tevens wordt de content na het evenement On Demand beschikbaar gesteld.”

Human Capital

Om de klimaatdoelstellingen te behalen, zoals afgesproken in het Akkoord van Parijs, moet er veel werk verzet worden. Maar hebben we genoeg vakbekwame mensen om dit voor elkaar te krijgen? Zodoende zal OEEC 2021 zich ook richten op de human capital kant van de energietransitie. Daarom zal het Navingo Career Event gelijktijdig plaatsvinden op 26 en 27 oktober 2021 op de beursvloer van Amsterdam RAI, als onderdeel van OEEC. Tijdens het Navingo Career Event presenteren bedrijven zich aan potentiële medewerkers.

Meer informatie

Informatie over OEEC vind je www.offshore-energy.biz. Je kunt je daar ook aanmelden en het volledige conferentieprogramma inzien.