Royal IHC lid geworden van Nederland Maritiem Land

Rotterdam

14.03.2019

Alle sectoren

Royal IHC is toegetreden tot Nederland Maritiem Land (NML). Op 14 maart heeft Royal IHC het bestuur van NML ontvangen, dat een mooie aftrap markeerde van een actief lidmaatschap van Royal IHC bij NML. En zal mede tot uiting komen in een bijdrage aan de NML Councils op het gebied van Trade, Innovation, Human Capital en het Communicatie Panel.

Over de toetreding tot NML zegt Dave Vander Heyde, CEO van Royal IHC: “NML heeft een sterke overkoepelende regiefunctie die zeer gewaardeerd wordt, zeker gezien de huidige economische en handelsontwikkelingen in de maritieme technologische sector. Wij geloven dat NML, naast de uitstekende rol die brancheorganisaties zoals NMT spelen, een grote toegevoegde waarde heeft omdat het de leden nog dichter bij elkaar kan brengen om afhankelijk van het thema, een passend antwoord te geven en een gezamenlijk geluid te laten horen”.
Voorzitter van NML, Rob Verkerk, zegt “Ik ben blij met de hernieuwde toetreding van Royal IHC omdat dit positie van de stichting verstevigt. Dit maakt het nog beter mogelijk om met vereende krachten de kansen die er op maritiem gebied liggen, te benutten en krachtiger in te spelen op de maatschappelijke uitdagingen die ook het cluster raken.

Over Royal IHC

“In een voortdurend veranderend politiek en economisch landschap stelt Royal IHC haar klanten in staat complexe projecten uit te voeren van zeeniveau tot de oceaanbodem in de meest uitdagende maritieme omgevingen. Wij zijn een betrouwbare leverancier van innovatieve, complexe en efficiënte apparatuur, schepen en diensten voor de maritieme, offshore-, baggermarkten en natte mijnbouw. Als Nederlandse scheepsbouw sinds het midden van de 17e eeuw, hebben we diepgaande kennis en expertise van engineering en productie van high-performance geïntegreerde complexe schepen en apparatuur, en het leveren van duurzame diensten. Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en met 3.300 werknemers die wereldwijd vanuit vestigingen en kantoren werken, zijn we in staat om een lokale aanwezigheid en ondersteuning op elk continent te garanderen.”