Save the date : TKI event Maritime with a Mission op vrijdag 30 november aan boord van het SS Rotterdam

Rotterdam

16.10.2018

Alle sectoren

De missie van de zeilers die meededen aan de Volvo Ocean Race was winnen! Maar ook aandacht vragen voor de vervuiling van de oceanen. De Nederlandse maritieme cluster heeft ook ambities op het gebied van duurzaamheid. Om efficiency te verhogen door slim gebruik te maken van de mogelijkheden van digitalisering. Om voorop te lopen in het terugdringen van CO2 en andere emissies door de scheepvaart. Om de zeeën en oceanen veiliger te maken. Om meer duurzaam gebruik te maken van mogelijkheden die de zeeën en oceanen bieden.

Op vrijdag 30 november organiseert TKI Maritiem een event op het SS Rotterdam om haar ambities te vertalen in concrete initiatieven voor samenwerking. In het ochtendprogramma worden we onder andere geïnspireerd door Simeon Tienpont, die met zijn team het 24 uurs record brak tijdens de Volvo Ocean Race. In het middagprogramma werken we in drie parallelle sessies: Digital Shipping, Towards Zero Emission en Blue Growth aan de invulling van samenwerking.

De sessies zijn bedoelt voor iedereen die in de maritieme sector actief is en de ambitie heeft om te vernieuwen en te zoeken naar samenwerking. Meer details over de sprekers en het programma volgen snel.

U kunt zich aanmelden via onderstaande button. Zodra u op de button heeft gedrukt komt u bij de inschrijfpagina waar u zich inschrijft voor het TKI evenement. LET OP! U moet 1 van de 3 sessies kiezen waar u bij wilt aansluiten tijdens het TKI event.

 

Aanmelden

Uw deelname aan het TKI event is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij no-show of afmelding na 16 november zijn wij genoodzaakt om onze organisatiekosten in rekening te brengen á € 50,- excl. BTW. Vervanging door een andere deelnemer uit uw organisatie is kosteloos mogelijk. We stellen het op prijs wanneer u uw wijzigingen uiterlijk 23 november doorgeeft door te mailen naar rh@maritiemland.nl