Save the date: TKI event Maritime with a mission

Rotterdam

01.09.2020

Alle sectoren

Op dinsdag 3 november 2020 vind het TKI event Maritime with a mission plaats. Het event zal plaatsvinden in Rotterdam. De precieze locatie is nog niet bekend. Het evenement heeft dit keer als thema Duurzaamheid, met in het bijzonder de missie: “Towards Zero Emissions”.

 

Vanuit het TKI wordt rekening gehouden met de corona restricties. Het event zal plaatsvinden op een locatie waar alle coronaregels goed nageleefd kunnen worden en er voldoende afstand van elkaar gehouden kan worden.

Normaal organiseert het TKI jaarlijks twee evenementen. Eén in het voorjaar en één in het najaar. Door de uitbraak van het coronavirus begin dit jaar was het niet mogelijk een TKI event in het voorjaar te houden. Vooralsnog is het voor het TKI wel mogelijk om in het najaar een event te organiseren waarin alle coronaregels in acht worden genomen. Er wordt rekening gehouden met een alternatief scenario waarbij het evenement zal worden omgezet in een online event.

Daarom nodigen wij u graag uit om samen te werken aan het realiseren van de maritieme missies en kennis te maken met de innovaties die nu gaande zijn binnen de maritieme sector.

Binnenkort zal de officiële uitnodiging online komen waarin u zich ook kan aanmelden voor het evenement. Houd onze nieuwsbrief en onze website in de gaten.

Locatie:

Rotterdam

Datum en tijd:

3 november 2020
12.30-17.30 (met afsluitende borrel)