Thema Wereldhavendagen 2020

Rotterdam

16.01.2020

Alle sectoren

Op naar Wereldhavendagen 2020! 4, 5 & 6 september

Het team van de Stichting Wereldhavendagen is alweer volop in voorbereiding om ook in 2020 een mooie, nieuwe editie neer te zetten.

De komende maanden houden we je uiteraard op de hoogte! Noteer de data voor dit jaar alvast in de agenda! Op 4, 5 & 6 september is het zover, Wereldhavendagen 2020!

Namens het team wensen wij je een mooi jaar toe en we zien je graag in september weer op ons evenement!

Welkom in de ‘Port of opportunities’

Dit jaar viert Nederland 75 jaar vrijheid! Beleef tijdens de Wereldhavendagen hoe belangrijk die vrijheid voor de Rotterdamse haven en de rest van Nederland is geweest, vandaag de dag is en in de toekomst blijft.

Het thema van de Wereldhavendagen 2020 is dan ook ‘Port of Opportunities’. Dankzij deze vrijheid kreeg Rotterdam de kans om de haven op te bouwen tot wat hij vandaag de dag is. 

Tijdens de Wereldhavendagen 2020 maak je kennis met de spelers die de Rotterdamse haven een echte Port of Opportunities maken. Je ontdekt de kansen en mogelijkheden die de haven te bieden heeft en de baanbrekende innovaties waarmee we ons opmaken voor een duurzame toekomst. De Rotterdamse haven maakt het mogelijk! Lees hier verder voor het gehele persbericht.

Terugblik

Wil jij de vorige editie van de Wereldhavendagen herbeleven? Dat kan! Bekijk de drie dagverslagen!
 

Vrijdag: https://www.youtube.com/watch?v=bRBirHK96LU
Zaterdag: https://www.youtube.com/watch?v=ocODqYLqbnQ
Zondag: https://www.youtube.com/watch?v=p7QvsEJX56E