Twee dagen lang netwerken, zakendoen en kennis uitwisselen op Offshore Energy 2017

11.10.2017

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Op 9 en 10 oktober was de RAI Amsterdam weer omgetoverd tot dé ontmoetingsplek voor maritieme- en offshore professionals. Offshore Energy trok ook dit jaar weer veel nationale en internationale bezoekers. Een groot evenement waarbij het allemaal moet gebeuren in twee dagen. Geen probleem voor de exposanten in het Holland Paviljoen. De beurs stond voor hen in het teken van netwerken, zakendoen en kennis uitwisselen. Netherlands Maritime Technology (NMT) verzorgde het Holland Paviljoen op de beurs en bediende daarmee 24 bedrijven.

Holland Paviljoen

Bezoekers die een wandeling maakten over de beurs konden niet om het opvallend oranje gekleurde Holland Paviljoen heen. Door de toplocatie midden in hal 1 konden de deelnemers rekenen op veel aandacht. De eerste beursdag werd afgesloten met een netwerkreceptie waar Managing Director van NMT, Roel de Graaf, nog de aandacht vroeg voor de vele duurzame maritieme oplossingen die de sector rijk is. Enkele voorbeelden van de oplossingen werden getoond in de GREEN CORNER in de Holland Lounge. Neem eens een kijkje op deze website om nog meer oplossingen te ontdekken: www.sustainable-maritime-solutions.nl. De GREEN CORNER werd speciaal op deze beurs getoond in het kader van de Dag van de Duurzaamheid 2017 die 10 oktober (eerste beursdag) werd gehouden.

Offshore Energy 2018

Binnenkort kunt u zich inschrijven voor een stand in het Holland Paviljoen op Offshore Energy 2018. Houd hiervoor deze website in de gaten.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager bij NMT.