Uw expert opinie gevraagd op nieuwe innovatie trends!

Rotterdam

14.05.2019

Alle sectoren

Vanuit alle landen rond de Noordzee komen op regelmatige basis de maritieme professionals bij elkaar om nieuwe kansrijke innovatie trends te spotten. Vanuit Nederland zijn dit de vertegenwoordigers uit Netherlands Maritime Technology (NMT) en Nederland Maritiem Land (NML). Onder de noemer Periscope wordt samen gewerkt met experts uit de landen Noorwegen, Zweden, Finland, Duitsland, Denemarken en de UK.

 
Idee is om dergelijke trends  verder op weg te helpen door bijvoorbeeld verschillende marktpartijen vanuit alle landen rond de Noordzee bij elkaar te brengen,  uitdagingen te identificeren, partijen zoeken die oplossingen kunnen bieden, projecten te definiëren en daar ook financiering bij te zoeken. Op deze manier zijn al diverse toekomstige grote toepassingen met nieuwe innovaties geïdentificeerd, bijvoorbeeld hoe zien we de toekomstige markt voor off shore charging systemen.
 
Maar om er nu achter te komen of de markt dit ook zo ziet is er een korte survey gemaakt waarin juist die maritieme professional gevraagd wordt om aan te geven hoe hij of zij dat nu ook zo ziet, of juist heel anders. Klopt het wel dat dit een kansrijke nieuwe ontwikkeling is? En hoe groot zou die markt dan in de toekomst kunnen zijn? En wanneer is dat dan in de toekomst? Over 5 jaar of over 20 jaar?
 
Vanuit de landen rond de Noordzee worden experts bevraagd zodat dit een mooi beeld zou moeten opleveren hoe de maritieme sector over een ontwikkeling denk. NML en NMT gaan op regelmatige basis zo een korte survey uitzetten. En indien u later op een samenvatting van alle reacties prijs, of zelfs met zo een project mee wilt gaan doen kunt u natuurlijk uw email adres achterlaten voor de follow up, maar dit hoeft niet.

 

vul de survey in over off shore charging systemen

Andere belangrijke innovatie trend waar wij de opinie van maritieme professionals voor vragen is het gebruik van drones in de maritieme sector. Mocht u hier uw mening over willen geven aan de hand van een korte survey, klik dan op onderstaande button

Vul de survey in over drones in de maritieme sector