Vertrek Michiel Spitzer bij Nederland Maritiem Land, vacature senior communicatieadviseur

Rotterdam

12.10.2017

Alle sectoren

Per 30 november 2017 stopt Michiel Spitzer als manager communicatie van Nederland Maritiem Land (NML). Na zich vijf jaar bezig te hebben gehouden met het op de kaart zetten van de maritieme sector en het profileren van NML heeft Michiel een nieuwe uitdaging aangenomen. Met het aanstaande vertrek van Michiel is de werving voor zijn opvolging per direct begonnen.

 

Michiel Spitzer begon op 1 januari 2013 bij NML als communicatieadviseur en secretaris van de Public Relations Council. Vanuit die rol was hij kartrekker van diverse sector brede communicatieprojecten zoals de jaarlijkse Maritime Week, de Young Maritime Representatives en de collectieve deelname aan de Groene Oceaan van SAIL 2015 in Amsterdam. Michiel heeft zich in zijn functie hard gemaakt voor het uitbouwen en professionaliseren van de NML on- en offline communicatie. Zo stond hij aan de wieg van het opzetten van het online portaal, nam hij namens NML zitting in het bestuur van het Maritime Awards Gala en begeleide hij de PR en communicatie bij diverse samenwerkingsprojecten met het ministerie van IenM. 

Arjen Uytendaal, Directeur NML:  ”Michiel heeft, met grote inzet,  NML een heel stuk verder gebracht in het professionaliseren van onze communicatie. Wij wensen Michiel veel succes met de volgende stap in zijn carrière”. Michiel kijkt terug op een leerzame en indrukwekkende periode bij NML. Naast zijn nieuwe (parttime) functie bij RegioPlus blijft hij via zijn eigen bedrijf betrokken bij de maritieme sector.

NML is op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van senior communicatieadviseur. Meer informatie over de functie en de procedure kunt via onderstaande button vinden.

bekijk vacature