Waar staat de binnenvaart in 2025?

19.10.2017

Binnenvaart

Heeft u vrijdag 10 november a.s. al in uw agenda omcirkeld?

Eerder nodigden wij u al uit voor ons congres “DIT WORDT HET NIEUWS’. Een evenement waarin presentator Harm Edens u meeneemt in een vooruitblik op de toekomst van binnenvaart. Meld u direct aan voor gratis deelname.

Eén van de onderwerpen die de revue zal paseren is het missie/visie traject dat Koninklijke BLN-Schuttevaer momenteel doorloopt met een groot aantal binnenvaartondernemers en belanghebbenden uit de politiek, bedrijfsleven en aanverwante sectoren.

Tijdens het congres presenteren we u een aantal tussentijdse uitkomsten en gaan we, geheel in de stijl van het welbekende TV-programma ‘dit was het nieuws’, in gesprek met teamcaptains Hester Duursema en Co Abercrombie en toonaangevende pannelleden over wat dit de sector oplevert.

Benieuwd naar hoe de missie en visie tot stand komen? Bekijk hier een sfeerimpressie van de eerste werksessie

 

Europort
Na de bijeenkomst kunt u direct de beursvloer van Europort betreden. Europort vindt plaats van 7 t/m 10 november. Koninklijke BLN-Schuttevaer heeft tijdens de vakbeurs een grote stand van maar liefst 50m2 in Hal 3. Wij kijken ernaar uit u daar te ontmoeten tijdens een van de beursdagen en anders verwelkomen we u graag tijdens onze gezellige afsluitende borrel op onze evenementendag: vrijdag 10 november vanaf 15.00 uur op stand 3206.

Deelname aan de bijeenkomsten en de beurs zijn gratis! Daarnaast kunnen we u in samenwerking met onze sponsoren bij bezoek aan het evenement ‘Dit wordt het nieuws’ gratis parkeren aanbieden.

We hopen u te ontmoeten. Meld u vandaag nog aan voor gratis deelname.