Wil je meedoen aan de Profielwerkstukkenwedstrijd? Leuk!

Landelijk

12.03.2018

Alle sectoren

De beste drie profielwerkstukken ontvangen een geldbedrag van € 3.000,- (winnaar), € 2.000,- (2e plek) en € 1.000,- (3e plek). Mocht je met meerdere personen deelnemen, dan moet je dit bedrag delen.

 

Hieronder staat aangegeven wat je moet doen om mee te doen en kans te maken op het winnen van een geldprijs.

1. Check of je voldoet aan de voorwaarden.

2. Vul het aanmeldformulier in.

In dit formulier vragen we je om de volgende velden in te vullen:

  • Je voornaam, achternaam, school, niveau en leerjaar
  • Een telefoonnummer en emailadres waarop je bereikbaar bent. Neem je als team deel, dan volstaat het om de contactgegevens van één contactpersoon door te geven.
  • De naam en het emailadres van je docent / begeleider

aanmelden

Lees voorwaarden

Wij gebruiken deze gegevens alleen voor correspondentie rondom de Profielwerkstukkenwedstrijd en bijeenkomsten die wellicht interessant zijn. Na ontvangst van de aanmelding ontvang je een automatische bevestiging.

3. Maak gebruik van het bonusprogramma!

Heb je bij het schrijven van je profielwerkstuk (september 2018 t/m maart 2019) hulp nodig bij het leggen van contacten of wil je iets meer weten? Wij koppelen je graag aan studenten Maritieme Techniek van de TU Delft. Zij zijn geen begeleiders, maar kunnen je wel helpen bij korte vragen en helpen je graag verder op weg.

Daarnaast wordt er in november een ‘Meet your Peers’ event georganiseerd. Tijdens dit event kun je kennis maken met andere deelnemers aan de wedstrijd en ontmoet je werknemers van leuke, innovatieve maritieme bedrijven. Een uitnodiging wordt nog toegezonden. Deelname is niet verplicht, maar kan je wel helpen om je profielwerkstuk naar een nog hoger niveau te brengen.

4. Lever je profielwerkstuk in en wacht op de beoordeling!

Alle binnengekomen profielwerkstukken worden beoordeeld in de periode april – juni 2019. Voor die tijd dien je jouw profielwerkstuk dus in te leveren. Je kunt het verslag / rapport / logboek aanleveren in pdf naar vleeschhouwer@maritimetechnology.nl. Heb je een model gemaakt, dan ontvangen we ook graag wat foto’s en/of een filmpje.

Wil je meer weten over de jury en beoordeling, klik dan hier.

5. Profielwerkstuk presenteren aan de jury

Alleen de vijf best beoordeelde profielwerkstukken krijgen de kans om het profielwerkstuk te presenteren aan een vakkundige jury, waarna een besluit volgt over de prijswinnaars, de Top 3. Als je tot de beste vijf behoort, hoor je dat van de organisatie. Vanzelfsprekend ontvang je ook een bericht als je de top vijf niet hebt gehaald.