Al aangemeld voor de NMT Zeildag op 15 juni a.s.?

12.03.2018

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

Inmiddels hebben we al 12 zeilteams mogen verwelkomen die op 15 juni a.s. kans maken de felbegeerde Tsjerk Hiddeszbokaal in de wacht te slepen! Deze bedrijven zijn er sowieso bij met een bedrijfsboot; Admarel, Corrosion Maritime, De Graaf Aandrijvingen, Geberit BV, Royal IHC, Marstrat BV, Piet Brouwer Elektrotechniek BV, Rotterdam Offshore Group BV en Viega. Jouw bedrijf sluit toch ook aan?

Lukt het niet om een heel team samen te stellen? Individueel deelnemen kan ook voor €100,- p.p. Van deze bedrijven hebben we één of meer individuele aanmeldingen ontvangen: Hydrex BV, Maaskant Shipyards, NRF Nederlandse Radiateuren Fabriek BV, SARC BV, Schottel Nederland BV, TKF BV, Veth Propulsion BV, Yanmar Europe BV en Trustlube BV.

Members Only – maar relaties uitnodigen in jouw bedrijfsboot mag!

Netherlands Maritime Technology heeft inmiddels een aantal niet-leden helaas moeten teleurstellen. Deelnemen aan dit zeilevenement is echt alleen mogelijk voor leden van NMT! Leden kunnen wel een bedrijfsboot boeken en relaties die niet lid zijn van NMT uitnodigen voor deelname aan de NMT Zeildag via hun bedrijfszeilboot. Een mooie gelegenheid om een belangrijke relatie een gezellige dag te bieden en zo klantcontact te onderhouden. Een bedrijfsboot voor maximaal vier personen boek je voor €450,-.

Meer informatie & aanmelden

Hijs met ons de zeilen tijdens de NMT Zeildag 2018. Dé ledendag bij uitstek waarop sportieve competitie en netwerken centraal staan. De sfeervolle, geheel vernieuwde ambiance ‘De Kaagsociëteit’, biedt alles voor een geslaagde dag! Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.