Laatste boten in de verkoop voor NMT Zeildag op 15 juni a.s.

24.04.2018

Maritieme toeleveranciers, Scheepsbouw

We liggen op koers met de NMT Zeildag! Maar liefst twintig leden hebben al een bedrijfsboot gereserveerd en op dit moment hebben zestien leden zich individueel aangemeld. Met 24 boten gaat het zeker een spannende strijd op het water worden. Uiteraard zijn ook de winnaars van voorgaande editie present. Het is nog mogelijk om aan te melden tot 25 mei a.s. mits we niet eerder het maximaal aantal in te huren zeilboten voorbij streven. Aarzel dus niet langer en meld je aan!

Lukt het niet om een heel team samen te stellen? Individueel deelnemen kan ook voor €100,- p.p. Van o.a. deze bedrijven hebben we één of meer individuele aanmeldingen ontvangen: Hydrex BV, Maaskant Shipyards, NRF Nederlandse Radiateuren Fabriek BV, SARC BV, Schottel Nederland BV, TKF BV, Veth Propulsion BV, Yanmar Europe BV en Trustlube BV.

Members Only – maar relaties uitnodigen in jouw bedrijfsboot mag!

Netherlands Maritime Technology (NMT) heeft inmiddels een aantal niet-leden helaas moeten teleurstellen. Deelnemen aan dit zeilevenement is echt alleen mogelijk voor leden van NMT! Leden kunnen wel een bedrijfsboot boeken en relaties die niet lid zijn van NMT uitnodigen voor deelname aan de NMT Zeildag via hun bedrijfszeilboot. Een mooie gelegenheid om een belangrijke relatie een gezellige dag te bieden en zo klantcontact te onderhouden. Een bedrijfsboot voor maximaal vier personen boek je voor €450,-.

Meer informatie & aanmelden

Hijs met ons de zeilen tijdens de NMT Zeildag 2018. Dé ledendag bij uitstek waarop sportieve competitie en netwerken centraal staan. De sfeervolle, geheel vernieuwde ambiance ‘De Kaagsociëteit’, biedt alles voor een geslaagde dag! Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.